Receptes
Mājās gatavotas tortiljas
Garda maltīte uz ātru roku!
SASTĀVDAĻAS:
- 500g vistas filejas
- Tortiljas pamatnes
- Sāls, pipari, vistas gaļas garšviela
- Gvakamoles jeb avokado mērce
- Pildījums pēc izvēles : tomāti, gurķi, paprika, salāti
PAGATAVOŠANA:
- Sasmalcina salātus, tomātus gurķus un papriku.
- Sagriež ( nelielos gabaliņos ) un apcep vistas fileju, klāt pievienojot sāli, piparus un vistas gaļas garšvielu.
- Uzkarsē tortiljas pamatni uz pannas, mikroviļņu krāsnī vai cepeškrāsnī ( laiks norādīts uz iepakojuma ).
- Uz sakarsētās tortiljas pamatnes plānā kārtā uzziež gvakamoles jeb avokādo mērci, malas atstājot brīvas, saber sasmalcinātos salātus, tomātus, gurķus un papriku ( jārīkojas ātri, lai pamatne neatdzistu ).
- Kad pievienotas sastāvdaļas, pārloka pildījumam pāri apakšējo malu, pēc tam pārloka sānu malas.
- Noslēgumā tortiljas ieteicams ietīt folijā un vēlreiz visas kopā uzkarsēt cepeškrāsnī.
Labu apetīti!