Auzu pārslu eliksīrs dzīvei – burtiski pieceļ kājās
Daudzi dziednieki un tradicionālās medicīnas pārstāvji auzu pārslas uzskata par dzīvības eliksīru. Ēdienu, kurā ietilpst auzu pārslas nozīmē smagi slimiem cilvēkiem atveseļošanās procesā un spēku atjaunošanas laikā. Bet neēdīsim taču auzas tāpat, bez jebkādas apstrādes, neesam taču zirgi! Ir kāda sena auzu pārslu eliksīra recepte ar kuras palīdzību jau tālā senatnē dziednieki ārstēja bruņiniekus un spēcināja tos pirms došanās smagās kaujās. Un grūtniecēm deva to pirms dzemdībām un pēc tām – bērni dzima veseli un stipri, un mātēm vienmēr bija daudz piena.
Šis dzēriens jāgatavo vienai dienai un jādzer silts, kā tēja, trijos piegājienos, neatkarīgi no ēdienreizēm. Un redzēsiet, jau pēc nedēļas jūs jutīsieties daudz labāk. Neliela nianse: vēlams dzērienu gatavot no pilngraudu pārslām, tās ir daudz vērtīgākas.
Kā pagatavot auzu pārslu eliksīru
Vienu ēdamkaroti pilngraudu auzu pārslu apliet ar piecām glāzēm ūdens, uzlikt katliņam vāku un uz mazas uguns vārīt vienu stundu. Rezultātā iznāks apmēram divas glāzes pabiezas konsistences ķīseļa.
Ķīseli izkāst un pieliet divas glāzes kvalitatīva piena.
Uzvārīt un atdzesēt līdz 4 grādiem.
Pielikt četras tējkarotes medus.
Pirms lietošanas mazliet uzsildīt. Dzert maziem malciņiem.
Šis dzēriens pat mirēju kājās piecels!
LAI IZDODAS!