Kategorija: Receptes

Vista ar medu un ķiplokiem

Vista ar medu un ķiplokiem

Vistas gaļa ir favorīts daudzās diētās un sportistu ēdienkartē. Vārīta vistas krūtiņa satur daudz olbaltumvielu un maz tauku. Bet ar dārzeņiem cepta vista var...

Krēms kūkām, kas garšo kā saldējums

Krēms kūkām, kas garšo kā saldējums

Sastāvdaļas: 500g skābais krējums; 200g cukura; 250 g atkausēta sviesta; Rīvēta citrona miza; 2 olas; 3 ēdamkarotes miltu; 1 paciņa vanilīna. Pagatavošana: Bļodā samaisa...

Aveņu muss kā torte

Aveņu muss kā torte

Ja gribat izmēģināt kaut ko patiesi maigu, pagatavojiet pīrāgu ar krēmu. Pasaules slavu šis deserts ir ieguvis pateicoties savai gaisīgajai tekstūrai. Trekns saldais krējums...

Uz pannas ceptas vistas ruletītes

Uz pannas ceptas vistas ruletītes

Par vistas gaļas priekšrocībām var runāt ilgi. Īpaši tiek novērtēta vistas fileja – diētiska un bagāta ar olbaltumvielām. Tā der visiem. Eksistē daudz dažādu...

Kabaču suflē

Kabaču suflē

Kamēr vēl atvasara un pirmās rudens dienas lutina mūs ar bagātīgo ražu, ir īstais laiks pagatavot saviem mājiniekiem kabaču suflē. Tas ir ideāls atvasaras...

Biezpiena sacepums ar balto šokolādi

Biezpiena sacepums ar balto šokolādi

SASTĀVDAĻAS: biezpiens (tauku saturs – pēc izvēles) – 250 g piens – 100 ml mannā – 2 ēdamkarotes cukurs – 2 ēdamkarotes ola –...

Iebiezinātais piens ar bumbieriem

Iebiezinātais piens ar bumbieriem

Pēc šīs receptes pagatavosiet neticami garšīgu iebiezināto pienu ar bumbieriem. Noteikti izmēģiniet! Esmu pārliecināta, ka jums noteikti garšos! SASTĀVDAĻAS: bumbieri – 500 g cukurs...

Ābolkūka ar drumstalām

Ābolkūka ar drumstalām

SASTĀVDAĻAS: 900 g saldu ābolu 135 g sviests 140 g cukurs 300 ml kefīrs 150 g kviešu milti 1/4 tējkarotes soda naža gals kurkuma...

Bezgala skaistas un gardas lašmaizītes

Bezgala skaistas un gardas lašmaizītes

SASTĀVDAĻAS: baltmaize lasis olīvas bez kauliņiem sviests sarkanie cherry tomāti pētersīļi un dilles dekorēšanai PAGATAVOŠANA: Maizi sagriež šķēlītēs un sasmērē ar sviestu. Sagriežam šķēlītēs...

Lapa 1 no 52