Receptes
Ļoti garšīgs vistas paprikašs ungāru gaumē.
Piedāvājam jūsu uzmanībai ļoti garšīga ēdiena recepti, kura iepatiksies visiem bez izņēmuma. Tas ir ļoti iecienīts Ungārijā un Austrijā. Šis ēdiens izdodas ļoti aromātisks un garšu piesātināts.
Īpaši tas garšos tiem, kuri ir iecienījuši saldo papriku. Sastāvs ir ļoti vienkāršs un pagatavošana nebūt nav sarežģīta.
Saglabājiet šo recepti un ik pa laikam palutiniet savu ģimeni ar šo gardumu.
SASTĀVDAĻAS:
- 1 vistas fileja
- 1 saldā sarkanā paprika
- 1 tomāts
- 1 sīpols
- 1 ēdamkarote miltu
- 1 ēdamkarote skābā krējuma vai jogurta
- 1 tējkarote maltās saldā sarkanās paprikas
- 1 ēdamkarote augu eļļas
- Sāls un pipari pēc garšas
PAGATAVOŠANA:
- Nomizojam un sīki sakapājam sīpolu.
- Liekam uz uguns katlu ar biezu dibenu.
- Lejam katlā augu eļļu un pieberam maltu saldo sarkano papriku.
- Pieliekam sīpolu un apcepam, visu laiku apmaisot, līdz sīpoli kļuvuši mīksti.
- Vistas fileju sagriežam nelielos gabaliņos. Liekam katlā pie sīpoliem, pieberam sāli un cepam apmēram 6 – 7 minūtes.
- Tad pieliekam miltus un krējumu, pielejam ūdeni tā, lai tas nosedz gaļu.
- Izmaisām, uzvārām un tad sautējam uz mazas uguns. Pieliekam kubiņos sagrieztu tomātu.
- Saldo papriku attīrām no sēklām un sagriežam smalkās strēmelēs.
- Liekam katlā un sautējam visu 20 minūtes.
- Pasniedzam ar makaroniem vai klimpām.