Karaliskais pīrāgs

Karaliskais pīrāgs

Gardi pīrāgi ir tikpat iecienīti kā picas, jo šo ēdienu pildījumos var likt gandrīz vienādas sastāvdaļas - tmātus, šķiņķi, sīpolus, sieru un dažādas garšvielas. Pīrāga pagatavošanai vajadzēs pavisam maz laika, jo visērtāk būs nevis pašai gatavot mīklu, bet nopirkt jau gatavu.

Sastāvdaļas:

Pagatavošana

  • Mīklu atkausē istabas temperatūrā un ieklāj cepešpannā vai speciālā traukā. Ja lietojiet silikona formu, tad iepriekš trauku nevajag ieļļot.
  • Pannā apcepiet sīpolus vai puravus un desu vai šķiņķi, kas sagriezts sloksnēs.
  • Mīklu nedaudz apziež ar sinepēm (var arī ar tomātu mērci). Tad uz mīklas liek apceptos sīpolus un šķiņķi, virsū kārto tomātu šķēles un apkaisa tās ar garšvielām un cieto sieru.
  • Pīrāgu liek cepeškrāsnī 180 grādu temperatūrā apmēram uz 20 minūtēm.

Ja patika tev, noteikti patiks arī taviem draugiem. Padalies!

Pievienojies domubiedriem!