Receptes
Vistas gaļas salāti ar dārzeņiem, kas ir pārāki par rosolu un siļķi kažokā!
SASTĀVDAĻAS:
- vārītas vistas gaļas;
- 1 paprika;
- 150 g pekinas kāposti;
- neliels sīpols;
- 1 cieti vārīta ola;
- 1 ēdamkarotes zaļo zirnīšu;
- 150 g tomāti;
- saišķītis diļļu;
- 5 ēdamkarotes majonēzes;
- sāls pēc garšas.
- Bļodā sagriež pekinas kāpostu, pievienot sagrieztu vārītu vistas gaļu.
- Papriku sagriezt kubiņos, likt bļodā. Pievienot arī zaļos zirnīšus.
- Pievienot sagrieztu vārīto olu.
- Pievienot arī smalki sagrieztu sīpolu (vēlams izmantot saldo šķirņu sīpolus). Aizdarināt visu ar mazjonēzi un pārlikt salātu traukā.
- Salātu virsmu nolīdzināt. Tomātus sagriezt mazos gabaliņos un likt pa virsu – tā arī ir sarkanā cepurīte. Pāri pārkaisīt smalki sagrieztas dilles un pārkaisīt sāli.