Receptes Ļoti garšīgu ribiņu pagatavošanas recepte 08.03.2018 03:50 Lasīšanas laiks ~1 minūtes Dalīties Facebook Dalīties Draugiem.lv Dalīties Twitter Dalīties Pinterest SASTĀVDAĻAS: Cūkas ribiņas Sojas mērce Sāls, pipari Iecienītākās garšvielas Sīpols PAGATAVOŠANA: Cūkas ribiņas marinējam sojas mērcē un garšvielās, pievienojam pusgredzenos sagrieztu sīpolu. Pārsedzam ar foliju un atstājam uz pāris stundām. Cepam cepeškrāsnī 180 grādos 1,5 stundas, tad noņemam foliju un cepam vēl 20 minūtes. LAI LABI GARŠO! Ja patika tev, noteikti patiks arī taviem draugiem. Padalies! Dalīties Facebook Dalīties Draugiem.lv Dalīties Twitter Dalīties Pinterest Pievienojies domubiedriem! Noderēs.lv Apskaties arī šo Jautājums, kuru nedrīkst uzdot nevienai sievietei Jo vairāk laika pavadīsi kopā ar mammu, jo ilgāk viņa dzīvos Tēja, kura izkausēs liekos kilogramus Desmit tautas līdzekļi, kas izturējuši laika pārbaudi Ieturiet distanci no apkārtējā negatīvism un "vampīriem" Mājas līdzekļi aknu taukainās hepatozes ārstēšanai