Receptes Ļoti garšīgu ribiņu pagatavošanas recepte 08.03.2018 03:50 Lasīšanas laiks ~1 minūtes Dalīties Facebook Dalīties Draugiem.lv Dalīties Twitter Dalīties Pinterest SASTĀVDAĻAS: Cūkas ribiņas Sojas mērce Sāls, pipari Iecienītākās garšvielas Sīpols PAGATAVOŠANA: Cūkas ribiņas marinējam sojas mērcē un garšvielās, pievienojam pusgredzenos sagrieztu sīpolu. Pārsedzam ar foliju un atstājam uz pāris stundām. Cepam cepeškrāsnī 180 grādos 1,5 stundas, tad noņemam foliju un cepam vēl 20 minūtes. LAI LABI GARŠO! Ja patika tev, noteikti patiks arī taviem draugiem. Padalies! Dalīties Facebook Dalīties Draugiem.lv Dalīties Twitter Dalīties Pinterest Pievienojies domubiedriem! Apskaties arī šo Ar vienu burciņu pusdienās būs par maz! “Gardēžu” gurķi ar ķiršiem 8 iemesli, kāpēc lielākajai daļai vīriešu ir grūti sadzīvot ar spēcīgām un pārliecinātām sievietēm Kā atbrīvoties no visa negatīvā Siera kūka Es tevi redzu! Kā vecāki ietekmē bērna pašvērtējumu Atkal ‘’streiko’’ kuņģis: atsevišķu veselības problēmu psiholoģiskie iemesli