Receptes Ļoti garšīgu ribiņu pagatavošanas recepte 08.03.2018 03:50 Lasīšanas laiks ~1 minūtes Dalīties Facebook Dalīties Draugiem.lv Dalīties Twitter Dalīties Pinterest SASTĀVDAĻAS: Cūkas ribiņas Sojas mērce Sāls, pipari Iecienītākās garšvielas Sīpols PAGATAVOŠANA: Cūkas ribiņas marinējam sojas mērcē un garšvielās, pievienojam pusgredzenos sagrieztu sīpolu. Pārsedzam ar foliju un atstājam uz pāris stundām. Cepam cepeškrāsnī 180 grādos 1,5 stundas, tad noņemam foliju un cepam vēl 20 minūtes. LAI LABI GARŠO! Ja patika tev, noteikti patiks arī taviem draugiem. Padalies! Dalīties Facebook Dalīties Draugiem.lv Dalīties Twitter Dalīties Pinterest Pievienojies domubiedriem! Apskaties arī šo Vitamīnu “bumba” slimošanas laikā Piens un svara zaudēšana, neticams fakts ko noteikti nezinājāt Kā atbrīvoties no visa negatīvā Lai odi jūsu mazdārziņam mestu lielu līkumu, vienkārši iestādiet pareizos augus Skumjas ziņas saistībā ar Normundu Kindzuli Kādēļ Latvija ir īpaša