Receptes Ļoti garšīgu ribiņu pagatavošanas recepte 08.03.2018 03:50 Lasīšanas laiks ~1 minūtes Dalīties Facebook Dalīties Draugiem.lv Dalīties Twitter Dalīties Pinterest SASTĀVDAĻAS: Cūkas ribiņas Sojas mērce Sāls, pipari Iecienītākās garšvielas Sīpols PAGATAVOŠANA: Cūkas ribiņas marinējam sojas mērcē un garšvielās, pievienojam pusgredzenos sagrieztu sīpolu. Pārsedzam ar foliju un atstājam uz pāris stundām. Cepam cepeškrāsnī 180 grādos 1,5 stundas, tad noņemam foliju un cepam vēl 20 minūtes. LAI LABI GARŠO! Ja patika tev, noteikti patiks arī taviem draugiem. Padalies! Dalīties Facebook Dalīties Draugiem.lv Dalīties Twitter Dalīties Pinterest Pievienojies domubiedriem! Noderēs.lv Apskaties arī šo Ričarda Brensona 40 dzīves likumi Izārstē angīnu un sāpošu kaklu četru stundu laikā! Smūtiji jūsu veselībai un ideālajai figūrai Drīz sāksies vasara un šie smūtiji, meitenes, būs jūsu galvenais ēdiens! Lūk kā atbrīvoties no baktērijām, kas izraisa dedzināšanas sajūtu un vēdera uzpūšanos Rīvētu kartupeļu sacepums ar ķiplokiem un sieru Ja nebūtu šo trīs aizmirsto varoņu Černobiļas katastrofā, Latvija, kopā ar pusi Eiropas, būtu iznīcināta
Smūtiji jūsu veselībai un ideālajai figūrai Drīz sāksies vasara un šie smūtiji, meitenes, būs jūsu galvenais ēdiens!
Ja nebūtu šo trīs aizmirsto varoņu Černobiļas katastrofā, Latvija, kopā ar pusi Eiropas, būtu iznīcināta