Receptes Ļoti garšīgu ribiņu pagatavošanas recepte 08.03.2018 03:50 Lasīšanas laiks ~1 minūtes Dalīties Facebook Dalīties Draugiem.lv Dalīties Twitter Dalīties Pinterest SASTĀVDAĻAS: Cūkas ribiņas Sojas mērce Sāls, pipari Iecienītākās garšvielas Sīpols PAGATAVOŠANA: Cūkas ribiņas marinējam sojas mērcē un garšvielās, pievienojam pusgredzenos sagrieztu sīpolu. Pārsedzam ar foliju un atstājam uz pāris stundām. Cepam cepeškrāsnī 180 grādos 1,5 stundas, tad noņemam foliju un cepam vēl 20 minūtes. LAI LABI GARŠO! Ja patika tev, noteikti patiks arī taviem draugiem. Padalies! Dalīties Facebook Dalīties Draugiem.lv Dalīties Twitter Dalīties Pinterest Pievienojies domubiedriem! Noderēs.lv Apskaties arī šo Kas notiks, ja bērnam visu laiku teiks “JĀ” Burkānu un gurķu salāti Pareizā burkānu torte ar maigu biezpiena krēmu. Īpaši garda un veselīga! Viena karotīte šī maisījuma atbrīvos no vīrusiem, matu izkrišanas, čulām, holesterīna, infekcijām un ne tikai Kā no viena krūma iegūt līdz pat 15 kg kartupeļu: pieredzējušu kartupeļu audzētāju padomi Ideāli burkāni korejiešu gaumē – uzziniet četrus galvenos pagatavošanas noslēpumus!
Viena karotīte šī maisījuma atbrīvos no vīrusiem, matu izkrišanas, čulām, holesterīna, infekcijām un ne tikai