Kartupeļu ligzdiņas ar pildījumu

Kartupeļu ligzdiņas ar pildījumu

SASTĀVDAĻAS:

  • kartupeļi – 600 g
  • sviests – 15 g
  • ola – 1 gab.
  • kartupeļu ciete – ½ ēdamkarotes

PILDĪJUMAM:

  • vistas fileja – 300 g
  • šampinjoni – 200 g
  • sīpols – 1 gab.
  • sviests – 15 g
  • skābais krējums – 150 g
  • ūdens – 20 ml
  • siers – 100 g
  • sāls
  • pipari
  • oregano

PAGATAVOŠANA:

Kartupeļus nomizot, sālsūdenī izvārīt.

Kamēr vārās kartupeļi, pagatavot pildījumu. Vistas fileju smalki sagriezt, apcept augu eļļā.

Pievienot smalki sakapātu sīpolu, šampinjonus, sviestu, sāli, melnos piparus un oregano.

Visu samaisīt un cept, kamēr gatavs.

Beigās pievienot skābo krējumu un ūdeni. Samaisīt.

Atdzesēt. Tad pievienot sarīvētu sieru.

Kartupeļus sastampāt kopā ar sviestu. Pievienot olu un kartupeļu cieti. Samaisīt.

Kartupeļu masu likt konditorejas maisā. Uz cepamās plāts veidot ligzdiņas. Pa vidu likt pildījumu. Pārbērt ar rīvētu sieru.

Cepeškrāsni sakarsēt līdz 200 grādiem. Ligzdiņas cept 15 minūtes.

LAI LABI GARŠO!

Ja patika tev, noteikti patiks arī taviem draugiem. Padalies!

Pievienojies domubiedriem!