Zivju zupa

Zivju zupa

SASTĀVDAĻAS:

  • Lasis – 300 g
  • Menca – 300 g
  • Bulgurs – 50 g
  • Puravs – 100 g
  • Bešamela mērce – 100 g
  • Ūdens – 2 litri
  • Pētersīļi – 100 g
  • Burkāni – 100 g
  • Sīpoli – 100 g
  • Saldie pipari – 10 – 15 g

PAGATAVOŠANA:

  • Sagriezt puravu, likt verdošā ūdenī. Pievienot biezeni no saldajiem pipariem (saldo piparu samalt gaļas mašīnā un no iegūtās masas iztvaicēt šķidrumu, līdz iegūstat krējumveida masu).
  • Piebērt bulguru. Pielikt sāli, piparus pēc garšas. Pielikt bešamela mērci. Samaisīt.
  • Pielikt gabaliņos sagrieztu laša un mencas fileju. Vārīt apmēram desmit minūtes. Gatavajā zupā piebērt sasmalcinātus zaļumus.

LAI LABI GARŠO!

Ja patika tev, noteikti patiks arī taviem draugiem. Padalies!

Pievienojies domubiedriem!