Receptes
Vistas fileja ar dārzeņiem un ceptu sieru
SASTĀVDAĻAS:
- vistas fileja 500 g
- siers 120 g
- tomāti 2 gab
- baklažāni 1 gab
- milti 2 ēdamk.
- augu eļļa 30 ml
- malti melnie pipari (pēc garšas)
- sāls (pēc garšas)
PAGATAVOŠANA:
- Vistas fileju sagriež mazos kubiņos, ievieto dziļā bļodā un apkaisa to ar sāli, pipariem un miltiem. Tad visu samaisa.
- Traukā, kurā pagatavosiet ēdienu pievienienojiet eļļu, tad piepilda trauku ar gaļu un pusi no sagrieztajiem baklažāniem.
- Tad liekam sagrieztus tomātus, atkal sagrieztus baklažānus.
- Visbeidzot visu apkaisa ar sarīvētu sieru.
- Ja vēlaties, tad sieram pa virsu var sagriezt tomātu plānās šķēlītēs.
- Ēdienu cepiet aptuveni 30 minūtes 180 grādu temperatūrā.