Vistas fileja ar dārzeņiem un ceptu sieru

Vistas fileja ar dārzeņiem un ceptu sieru

SASTĀVDAĻAS:

  • vistas fileja 500 g
  • siers 120 g
  • tomāti 2 gab
  • baklažāni 1 gab
  • milti 2 ēdamk.
  • augu eļļa 30 ml
  • malti melnie pipari (pēc garšas)
  • sāls (pēc garšas)

PAGATAVOŠANA:

  • Vistas fileju sagriež mazos kubiņos, ievieto dziļā bļodā un apkaisa to ar sāli, pipariem un miltiem. Tad visu samaisa.
  • Traukā, kurā pagatavosiet ēdienu pievienienojiet eļļu, tad piepilda trauku ar gaļu un pusi no sagrieztajiem baklažāniem.
  • Tad liekam sagrieztus tomātus, atkal sagrieztus baklažānus.
  • Visbeidzot visu apkaisa ar sarīvētu sieru.
  • Ja vēlaties, tad sieram pa virsu var sagriezt tomātu plānās šķēlītēs.
  • Ēdienu cepiet aptuveni 30 minūtes 180 grādu temperatūrā.

Ja patika tev, noteikti patiks arī taviem draugiem. Padalies!

Pievienojies domubiedriem!