Vai vēlaties pārsteigt savus mīļos? Šodien esam sagatavojuši ātru, vienkāršu un neticami gardu recepti. Neparasta maltās gaļas recepte, kas pārsteigs ikvienu!

Vai vēlaties pārsteigt savus mīļos?  Šodien esam sagatavojuši ātru, vienkāršu un neticami gardu recepti. Neparasta maltās gaļas recepte, kas pārsteigs ikvienu!

Sastāvdaļas:

  • 500 grami maltās gaļas
  • 3 ēd.k rīvmaizes
  • 1 ola
  • Pētersīļu ķekars - 50 g
  • Parmezāna siers
  • 2 ķiploka daiviņas
  • 1/2 tējkarote maltu piparu
  • 1/ 2 tējkarote karotes sāls
  • Kečups - 100 grami
  • Mocarellas siers(mazais)
  • 2 ēdamkarotes olīveļļas
  • 200 ml tomātu sulas
  • Dilles

Pagatavošana:

Bļodā ieliekam malto gaļu, pievienojam rīvmaizi, olu, sagrieztus pētersīļus, uzrīvējam Parmezāna sieru, piespiežam ķiploku, pievienojam garšvielas un samaisam visu.

Kad maltā gaļa samaisīta, tad to uzliekam uz cepampapīra un samīcam kā pankūku, ņemam glāzi un izspiediet formiņas tādas kā bildē.

Tad apsmērējiet tās ar kečupu un liekam katrā "pankūciņā" Mocarellu.

Uz pannas uzlejam eļļu un liekam malto gaļu, uztaisam to kā pīrādziņu.(skatīt attēlā)

Apcepam gaļu no abām pusēm un pievienojam tomātu sulu.

Visu pasautējam un beigās apkaisam ar dillēm.

Labu apetīti!

Ja patika tev, noteikti patiks arī taviem draugiem. Padalies!

Pievienojies domubiedriem!