Torte ar iebiezināto pienu. Var pagatavot 30 minūtēs! Garšīgas tortes recepte – kusīs mutē, būs mīksta un maiga.

Torte ar iebiezināto pienu. Var pagatavot 30 minūtēs! Garšīgas tortes recepte – kusīs mutē, būs mīksta un maiga.

SASTĀVDAĻAS:

  • 140 g augstākā labuma milti;
  • 1 kārba iebiezinātā pilnpiena;
  • 100 g sviesta;
  • ½ tējkarotes sodas;
  • 2 olas;
  • ½ citrona;
  • Kakao.

KRĒMAM:

  • 400 g skābā krējuma;
  • 200 g cukura;

PAGATAVOŠANA:

  • Uz lēnas uguns izkausēt sviestu un pārliet citā bļodā.
  • Pievienot iebiezināto pienu, olas, ar citronu sulu dzēstu sodu, izsijātus miltus (visu ļoti rūpīgi samaisot). 2/3 mīklas izliet pa cepamās pannas vienu daļu, kas izklāta ar cepamo papīru.
  • Atlikušajai mīklai pievienot kakao, izmaisīt un izliet uz cepamās pannas otras daļas.
  • Cept 180 grādos 10 minūtes.
  • Kamēr biskvīts cepās, gatavo krēmu: krējumam piebērt cukuru un kārtīgi saputot ar putojamo slotiņu.
  • Gatavo biskvītu izņemt no krāsns, nedaudz atdzesēt, sagriezt trijos gabalos, izlīdzināt malas.
  • Visus biskvīta gabalus, izņemot pirmo, kārtīgi sasmērēt ar krēmu no abām pusēm un likt vienu uz otra. Pirmo biskvītu sasmērēt tikai no vienas puses. Biskvītam ar kakao jābūt pa vidu.
  • Apgraizītas malas sasmalcināt drupačās un ar tām apbērt torti no visām pusēm.

LAI LABI GARŠO!

Ja patika tev, noteikti patiks arī taviem draugiem. Padalies!

Pievienojies domubiedriem!