Siera zupa ar jaunajiem kabačiem

Siera zupa ar jaunajiem kabačiem

Uzvārīsim vieglu vasaras zupiņu ar jaunajiem kabacīšiem. Šī vienkāršā recepte patiks visiem siera zupu cienītājiem. Tā iznāk ļoti garšīga, ar maigu tekstūru, vienkārši skaista. Noteikti iesakām izmēģināt!

SASTĀVDAĻAS:

  • jaunie kabači – 2 gab. (nelieli)
  • saldais pipars – 1 gab.
  • burkāns – 1 gab.
  • kausētais siers – apmēram 100 g
  • sviests – apmēram 20 g
  • sāls, zaļumi – pēc garšas

PAGATAVOŠANA:

  • Kabačus un piparus sagriezt nelielos kubiņos. Burkānu nomizot, sagriezt kubiņos vai sarīvēt uz rupjās rīves.
  • Pannā izkausēt gabaliņu sviesta, tajā apcept burkānu (apmēram 2- 3 minūtes). Pievienot saldo piparu un kabačus. Cept dārzeņus apmēram 5 minūtes.
  • Katliņā uzvārīt ūdeni, pielikt sasautētos dārzeņus un atkal uzvārīt. Tad samazināt uguni, pavārīt dažas minūtes, pievienot kausēto sieru. Samaisīt un uz mazas uguns vārīt 5 minūtes. Pēc garšas pievienot sāli un svaigus zaļumus.

LAI LABI GARŠO!

Ja patika tev, noteikti patiks arī taviem draugiem. Padalies!

Pievienojies domubiedriem!