GARDĀKĀ KŪKA bez Cepšanas! Garšīgi, vienkārši un ātri!
Neiespējami pretoties - bezcepšanas kūkas recepte. Ļoti vienkārša, ātra un ļoti garšīga kūka bez cepšanas.
Recepte:
- Cepumi - 100 gr.
- Sviests - 50 gr.
- Želatīns - 2 ēd.k.
- Ūdens - 100 ml.
- Biezpiens - 200 gr.
- Pūdercukurs - 5 ēd.k.
- Vanilīns - 1 tējk Krējums 26% - 250 ml.
- Želatīns - 2 ēd.k.
- Ūdens - 50 ml.
- Silts ūdens - 200 ml.
- Citronu sula - 1 ēd.k.
- Cukurs - 3 ēd.k.
- Mandarīni - 5 gab.
Pagatavošana:
Cepumus sablenderē, lai veidojās iredena masa. Pievieno kausētu sviestu. Visu ātri samaisa, lai veidojās vienmērīga masa.
Izveidoto masu liek tortes formā un piespiežot mīklu ar karoti veido viendabīgu masu.
Atsevišķā traukā izmērcē želatīnu. Ļaj viņam 5 min. uzbriest.
Bļodā ieber piezpienu, pieber pūdercukuru un ar dakšiņas palīdzību cukuru iecilā biezpienā. Maisīšanas laikā pievieno vanilīnu un saldo krējumu. Ar miksera palīdzību masu saputo.
Saputotajai masai pievieno izkausēto želantīnu un kārtīgi saputo.
Gatavo masu liek virsū cepumu kārtai. Ar lāpstiņas palīdzību veido vienmērīgu kārtu.
Liek ledusskapī uz 1h, lai sacietē.
Ņem želatīnu un samaisa ar ūdeni, lai masa 5 min uzbriest.
Siltam ūdenim pievieno citrona sulu, cukuru un izmaisa. Tad pievieno želantīnu.Visu kārtīgi samaisa.
Uz tortes sagataves liekam notīrītas mandarīnu daiviņas.
Tad sagatavoto šķidrumu uzmanīgi pārlej vienmērīgi pāri un liek ledusskapī vismaz uz 2 h.