Receptes
Es vēl nebiju šādi gatavojusi vistu, rezultāts ir pārsteidzošs: vienkārša ideja pusdienām vai vakariņām
Sastāvdaļas;
- 5-6 vistas šķiņķīši
- 5-6 kartupeļi;
- sāls, piparu maisījums, paprika;
- nedaudz olīveļļas;
- 3-4 ēdamkarotes miltu;
- 2 sīpoli;
- nedaudz pētersīļu;
Pagatavošana:
No vistas noņemiet ādu. Vistu labi ierīvē ar garšvielām un tad liek pastāvēt 30 minūtes.
Tad traukā ieberam miltus un apviļājam vistu.
Tad uz pannas uzlejam nedaudz eļļu un apcepam vistu, līdz tā ir zeltaini brūna.
Tad ņemam sīpolu un sagriežam pusmēnestiņos un liekam uz pannas cepties, pievienojam garšvielas.
Kad sīpoli apcepti pievienojam tiem vistu.
Cepam uz lēnas uguns ~ 15-20 minūtes (pāris reizes apgriež vistu).
Sakapājam pētersīļus un dekorējam ēdienu.