Tomātu mērce

Tomātu mērce

SASTĀVDAĻAS:

  • saišķītis pētersīļu
  • 1 sīpols
  • 0,5 glāzes tomātu pastas
  • 1 deserta karote miltu
  • 100 g sviesta
  • 1 glāze gaļas buljona
  • 50 g augu eļļas
  • sāls pēc garšas

PAGATAVOŠANA:

  • Pētersīļus un sīpolu smalki sasmalcināt un apcept augu eļļā, pievienot miltus, samaisīt, pielikt tomātu pastu, pieliet buljonu, visu samaisīt.
  • Sautēt uz mazas uguns 5 – 7 minūtes. Pēc tam mērci izberzt cauri sietam, pielikt sāli, sviestu un samaisīt. Pasniegt ar kartupeļu, pastas un dārzeņu ēdieniem.

LAI LABI GARŠO!

Ja patika tev, noteikti patiks arī taviem draugiem. Padalies!

Pievienojies domubiedriem!