Pagatavošanas laiks - 60min. Porciju skaits - 10.
1 vistas fileja
3 gb. vistas ola
300 gr. sīpoli
400 gr. šampinjoni
3 ēd.k. eļļa
200 gr. majonēze
300 gr. dzeltenā kukurūza
100 gr. siers
dilles ( dekorēšanaIi)
granātābols (dekorēšanai)
paprika (dekorēšanai)
sāls , pipari (pēc garšas)
Sagriež sīpolu un šampinjonus kubiņos.
Sīpolu kopā ar eļļu apcep līdz tie kļūst zeltaini brūni, tad tiem pievieno sēnes un apcep arī tās.
Novāra vistas fileju, vārīšanas procesā pievieno sāl pēc garšas. Tad kubiņos sagriež vistas fileju.
Novāra olas, sagriež tādos pašos gabaliņos kā visas iepriekš minētās sastāvdaļas .
Tad tādos pašos kubiņos sagriež sieru.
Tad visas sastāvdaļas ievieto lielā bļodā un visam pievieno majonēzi, tad visu samaisa.
No salātiem izveido eglītes formu, tad to apber ar dillēm un rotā ar papriku, kukurūzu un granātābolu.
Ja patika tev, noteikti patiks arī taviem draugiem. Padalies!
Informējam, ka portālā tiek izmantotas sīkdatnes (angļu val. "cookies"). Turpinot lietot šo portālu, Jūs piekrītat, ka mēs uzkrāsim un izmantosim sīkdatnes Jūsu ierīcē. Piekrītu