Zemas kaloritātes uzkoda – baklažānu laiviņas ar vistu un sieru

Zemas kaloritātes uzkoda – baklažānu laiviņas ar vistu un sieru

100 grami satur tikai 72,19 kkal!

SASTĀVDAĻAS:

  • Baklažāni – 3 gab
  • Vistas fileja – 500 g
  • Liess siers – 100 g
  • Tomāti – 2 gab
  • Ķiploks – 7 g
  • Baziliks – 5 g
  • Sāls, pipari – pēc garšas

PAGATAVOŠANA:

  • Baklažānus sagriežam uz pusēm, rūpīgi izņemam mīkstumu un sagriežam. Uzberam sāli, lai izvilktu rūgtumu un atstājam uz 30 minūtēm.
  • Noskalojam baklažānu pusītes un nosusinām. Iesmērējam ar augu eļļu un cepam cepeškrāsnī 180 grādu temperatūrā 20 minūtes.

Pildījumam:

  • tomātus noblanšējam un nomizojam, sagriežam kubiņos, pievienojam smalki sagrieztu baziliku. Novāram vistas fileju, sagriežam kubiņos. No baklažānu mīkstuma izspiežam lieko šķidrumu un apcepam eļļā.
  • Pieliekam vistu, tomātus un zaļumus. Pieberam sāli un piparus. Liekam pildījumu baklažānu laiviņās, uzberam rīvētu sieru. Cepam 180 grādos apmēram 10 minūtes.

LAI LABI GARŠO!

Ja patika tev, noteikti patiks arī taviem draugiem. Padalies!

Pievienojies domubiedriem!