Torte “Skudru pūznis”, pagatavota desmit minūtēs

Torte “Skudru pūznis”, pagatavota desmit minūtēs

SASTĀVDAĻAS:

  • valrieksti
  • cepumi ar iebiezinātā piena garšu – 600 g
  • iebiezinātais piens ar cukuru – 500 g
  • sviests – 100 g
  • skābais krējums – 2 ēdamkarotes
  • 30 g tumšās šokolādes

PAGATVOŠANA:

  • Sagatavojam cepumus. Tie jāsasmalcina virtuves kombainā.
  • Iebiezināto pienu saputojam ar mikseri. Pievienojam skābo krējumu, un putojam, līdz veidojas viendabīga masa.
  • Sviestu (turētu istabas temperatūrā), pievienojam iebiezinātajam pienam un krējumam. Krēmu tortei labi saputojam.
  • Valriekstus sasmalcinām, pievienojam krēmam, samaisām.
  • Cepumus sajaucam ar pagatavoto krēmu (ļoti svarīgi, lai cepumi sasūktos ar krēmu, masai nav jābūt šķidrai. Ja redzat, ka samaisīšanas brīdī masa ir par šķidru, pievienojiet vēl sasmalcinātus cepumus).
  • Gatavo saldo cepumu - krēma masu liekam kaudzītē uz lēzena šķīvja. Jo nevērīgāk būs izlikts “pūznis”, jo tas glītāk izskatīsies, kad būs sastindzis.
  • Šokolādi sarīvējam uz smalkās rīves un apbārstām “skudru pūzni”.
  • Liekam torti uz stundu ledusskapī, lai sastingst.
LAI LABI GARŠO!

Ja patika tev, noteikti patiks arī taviem draugiem. Padalies!

Pievienojies domubiedriem!