Receptes
Vista ar rīsiem un dārzeņiem
SASTĀVDAĻAS:
- vistas filejas (1kg)
- sarkanā, dzeltenā un zaļā paprika
- 2 čili pipari
- 500g tomātu
- sīpols
- 4 ēdamkarotes eļļas
- sāls, Kajēnas pipari
- tējkarotes maltas paprikas
- 150g rīsu
- 500ml vistas buljons
- 100g zaļo olīvu
PAGATAVOŠANA:
- Vistas fileju un papriku sagriež gabalos. Sasmalcina čili piparu. Tomātu applaucē, novelk tam miziņu un sagriež gabaliņos.
- Nomizo sīpolu un sagriez kubiciņos. Pannā uzkarsē eļļu. Vistas filejas gabalus apkaisa ar Kajēnas pipariem, pieber sāli un uz pannas apcep.
- Katlā ielej buljonu un uz lēnas uguns vāra rīsus, pēc 10 minūtēm rīsos iejauc vistas fileju, papriku, tomātus, sīpolu, maltu papriku un uz mazas uguns sautē 20 minūtes.
- Pievieno rīsies olīvas, sāli, Kajēnas piparus.