Vista ar rīsiem un dārzeņiem

Vista ar rīsiem un dārzeņiem

SASTĀVDAĻAS:

  • vistas filejas (1kg)
  • sarkanā, dzeltenā un zaļā paprika
  • 2 čili pipari
  • 500g tomātu
  • sīpols
  • 4 ēdamkarotes eļļas
  • sāls, Kajēnas pipari
  • tējkarotes maltas paprikas
  • 150g rīsu
  • 500ml vistas buljons
  • 100g zaļo olīvu

PAGATAVOŠANA:

  • Vistas fileju un papriku sagriež gabalos. Sasmalcina čili piparu. Tomātu applaucē, novelk tam miziņu un sagriež gabaliņos.
  • Nomizo sīpolu un sagriez kubiciņos. Pannā uzkarsē eļļu. Vistas filejas gabalus apkaisa ar Kajēnas pipariem, pieber sāli un uz pannas apcep.
  • Katlā ielej buljonu un uz lēnas uguns vāra rīsus, pēc 10 minūtēm rīsos iejauc vistas fileju, papriku, tomātus, sīpolu, maltu papriku un uz mazas uguns sautē 20 minūtes.
  • Pievieno rīsies olīvas, sāli, Kajēnas piparus.

Ja patika tev, noteikti patiks arī taviem draugiem. Padalies!

Pievienojies domubiedriem!