Spageti "ligzdiņas"

Spageti "ligzdiņas"

Sastāvdaļas:

  • Spageti 250g
  • Ciets siers 100g
  • Sviests 50g
  • Tomātu mērce 0,5 glāzes
  • Olīveļļa 2 ēdamkarotes
  • Frikadeles 12 gab
  • Melnie pipari (maltie) 1 šķipsniņa
  • Itāļu garšvielu maisījums 1 šķipsniņa

Pagatavošana:

1. Novāriet spageti līdz al dente gatavībai.

2. Gatavos spageti pārlejiet ar olīveļļu un visu labi samaisiet. Ieberiet maltos melnos piparus un itāļu garšvielu maisījumu.

3. Pēc tam ieberiet pusi sarīvētā siera. Vislabāk tam vajadzētu būt parmezāna sieram, bet ja jums nav, tad variet izmantot jebkuru citu cieto sieru.

4. Iesmērējiet katru mafinu cepamās pannas formīti ar sviestu. Ielieciet tur sagatavotos spageti.

5. Katrai porcijai uzlejiet tomātu mērci.

6. Pa virsu lieciet frikadeles. Tās var nomainīt ar gabaliņu vistas vai olas. Eksperimentējiet!

7. Pārklājiet frikadeles ar vēl vienu kārtu tomātu pastas.

8. Uzberiet pēc tam sarīvētu sieru un lieciet cepties 180C uzkarsētā cepeškrāsnī uz 15 minūtēm.

9. Gatavo ēdienu dekorējiet ar zaļumiem.

Ja patika tev, noteikti patiks arī taviem draugiem. Padalies!

Pievienojies domubiedriem!