Receptes
Šokoholiķi, šī recepte domāta jums! Supergardi, superšokolādīgi! Gatavojiet ar prieku.
SASTĀVDAĻAS:
- Sviests – 200 g
- Cukurs – 120 g
- Ola – 1 gab
- Milti – 300 g
- Sāls – ½ tējkarote
- Kakao – 3 ēdamkarotes
- Lazdu rieksti – 200 g
- Piena šokolāde – 50 g
PAGATAVOŠANA:
- Izkausētā sviestā iesitam olu, pieliekam sāli un cukuru. Visu rūpīgi samaisām. Pieliekam miltus un kakao. Lazdu riekstus sasmalcinām un iemaisām mīklā.
- No mīklas veidojam apaļas formas cepumus. Uz cepamās pannas izklājam cepamo papīru un uz tā liekam cepumus. Cepam 250 grādos 7 minūtes. Gatavos cepumus atdzesējam. Šokolādi izkausējam ūdens peldē. Vienu cepuma pusi iemērcam šokolādē un atdzesējam ledusskapī 15 minūtes.
LAI LABI GARŠO!