Šīs bezdelīgu ligzdas aizlido kā bezdelīgas no svētku galda. Pasniedzu uz Jaungada galda, apēd pirmās

Šīs bezdelīgu ligzdas aizlido kā bezdelīgas no svētku galda. Pasniedzu uz Jaungada galda, apēd pirmās

Sastāvdaļas:

  • Maltā gaļa (cūkgaļa-liellopa gaļa) ​​500 gr
  • 3 šķēles baltmaize
  • Ķiploki 5 daiviņas
  • Piens 150 ml
  • Ola 2 gab
  • Pētersīļi 10 gr
  • Sīpols 2 gab.
  • ​​Bulgāru pipari 2 gab
  • Tomāti 2 gab
  • Majonēze 3 ēd.k. karotes
  • Kečups 2 ēd.k. karotes
  • Sāls, malti melnie pipari pēc garšas
  • Siers

Pagatavošana:

Traukā ielejam pienu, saplēšam baltmaizes šķēles un liekam bļodā.

Tad biezās šķēlēs sagriežam papirku, tomātu, sīpolu sakapājam pētersīli, saspiežam ķiploku.

Tad blenderī sablendē maizi ar pienu.

Bļodā ieliekam malto masu, tad pievieno olas, sablenderēto ķiploku un maizi.

Pievieno pētersīļus, garšvielas.

Visu kārtīgi samaisam.

Sagriežam biezās šķēlēs sieru.

Traukā ieliekam majonēzi, kečupu un samaisam.

Tad no maltās gaļas masas taisam kotletes un liekam uz cepammpannas(apakšā paliek cepampapīru).

Uz kotletes liekam sajaukto mērcīti, tad liekam virsū papriku, tomātu un sieru un liekam cepeškrāsnī. (skat.attēlā).

Liekam gaļu cepties 180 grādu temeperatūrā aptuveni 35-40 minūtes.

Ja patika tev, noteikti patiks arī taviem draugiem. Padalies!

Pievienojies domubiedriem!