Receptes
Mājās gatavota desa. Taisu to katru nedēļu, mainot garšvielas!
SASTĀVDAĻAS:
- vistas fileja – 500 g
- olas baltumi – 2 gab.
- saldais krējums 20% - 200 ml
- biešu sula – 30 ml
- ķiploks – 1 daiviņa
- sāls
- pipari
- oregano
PAGATAVOŠANA:
- Vistas fileju sagriežam gabaliņos un kopā ar ķiploku sasmalcinām blenderī.
- Pievienojam saldo krējumu un saputojam, pa vienam pievienojot olas baltumus.
- Turpinot putot, pielejam biešu sulu u garšvielas.
- Masu izliekam uz folija.
- Sarullējam desas formā, galus aiztinam kā konfektei.
- Liekam maisā un cieši aiztaisām.
- Vārām ūdens peldē uz nelielas uguns apmēram pusstundu (tas atkarīgs no desas izmēra).
- Atdzesējam, neizņemot no folija.
LAI LABI GARŠO!