Pankūciņas ar picas garšu

Pankūciņas ar picas garšu

SASTĀVDAĻAS:

  • kefīrs – 250 ml
  • siers (mocarella vai cits jūsu iecienītais siers) – 70 g
  • šķiņķis (tītara, vai jūsu iecienītais) – 100 g
  • milti – 1 glāze
  • sāls – 0,5 tējkarote
  • cukurs – 0,5 tējkarote
  • soda – 0,5 tējkarote
  • oranža paprika (neliela) – 1 gab.
  • tomāts (neliels) – 1 gab.
  • zaļumi (lociņi un pētersīļi) – daži zariņi
  • eļļa – cepšanai
  • olas – 2 gab.

PAGATAVOŠANA:

  • Traukā lejam kefīru, pieliekam cukuru, sāli un sodu. Visi samaisām un pagaidām, kas kefīrs noreaģē ar sodu. Tā kefīrā “dzēsīsies”.
  • Šķiņķi griežam smalkos kubiņos, sieru sarīvējam. Liekam mīklā, iesitam tajā abas olas.
  • Izsijājam miltus, iejaucam mīklā.
  • Papriku, tomātu un zaļumus smalki sagriežam, pieliekam mīklai.
  • Visu rūpīgi samaisām un mīkla ir gatava cepšanai.
  • Uz pannas lejam eļļu, uzkarsējam, tad ar karoti liekam mīklu uz pannas. Pankūciņas liekam tā, lai tām cepšanas laikā būtu kur izplesties. Cepam no vienas puses uz vidējas uguns.
  • Apgriežam, samazinām uguni līdz minimumam, liekam pannai vāku un cepam līdz pankūkas kļūst zeltainas.
  • No šī mīklas daudzuma man sanāca 20 pankūciņas. Pankūciņas uzliekat uz papīra dvieļa, lai iesūktos liekās taukvielas.

LAI LABI GARŠO!

Ja patika tev, noteikti patiks arī taviem draugiem. Padalies!

Pievienjies mūsu sekotājiem

Aizvērt