Mājās pagatavots kečups! Daudz garšīgāks, veselīgāks nekā veikalā nopērkamais un galvenais, ļoti viegli pagatavojams!

Mājās pagatavots kečups! Daudz garšīgāks, veselīgāks nekā veikalā nopērkamais un galvenais, ļoti viegli pagatavojams!

Sastāvdaļas:

  • 3kg tomāti
  • ,0,5 kg āboli "Antonovka"
  • 300 g sīpoli
  • Sāls 1/2 ēd.k.
  • 200g cukuru
  • Ābolu etiķis 50g
  • Šķipsniņa citronskābes
  • Pipari, citronpipari, čilli pipari pēc garšas
  • Kartupeļu milti

Pagatavošana:

Visu sagriež un liek katlā. Vāra, kamēr sīpoli mīksti.

Sablenderē, izberž caur smalko metāla sietiņu.

Mizas un sēklas met prom.

To, kas palika liekam atpakaļ katlā.

Klāt pievienojam sāli, cukuru (ja grib saldāku, tad var pievienot vairāk.), tad 50 g ābolu etiķi, citronskābi, maltos melnos piparus, citronpiparus un čillī piparus pēc garšas.

Vāra stundu uz lēnas uguns.

Kādas 10min. pirms kečups gatavs, pievieno kafijas tasītē iemaisītus kartupeļu miltus.

Ja patika tev, noteikti patiks arī taviem draugiem. Padalies!

Pievienojies domubiedriem!