Ļoti sātīgā “Mednieka panna”. Gribēsiet vēl un vēl!

Ļoti sātīgā “Mednieka panna”. Gribēsiet vēl un vēl!

Kad rudens jau klauvē pie durvīm, aizvien biežāk gribēsies nobaudīt kaut ko patiesi sātīgu un sildošu. Piedāvājam jūsu uzmanībai garšīgo “Mednieka pannu”. Pagatavojiet to savai ģimenei vai draugiem brīvdienu pusdienās. Viņi novērtēs jūsu pūles!

SASTĀVDAĻAS:

  • Sīpols – 1 gab.
  • Sālīti gurķi – 4 – 5 gab.
  • Mednieku desiņas – 200 g
  • Ķiploki – 3 daiviņas
  • Vārīti kartupeļi – 4 – 5 gab.
  • Sausais baltvīns – 100 ml
  • Sojas mērce – 50 ml
  • Tomātu mērce – 100 g
  • Malti sarkanie pipari

PAGATAVOŠANA:

  • Sīpolu, gurķus, desiņas, kartupeļus un ķiploku sagriežam palielos gabalos.
  • Uz pannas, uzkarsētā saulespuķu eļļā, apcepam sīpolu un ķiplokus.
  • Pieliekam pārējās sastāvdaļas, mazliet apcepam, pievienojam baltvīnu un sojas mērci.
  • Tad pieliekam tomātu mērci un ¼ tējkaroti maltus sarkanos piparus.
  • Sautējam 15 minūtes.
  • Mūsu lieliskais un sātīgais ēdiens ir gatavs!

LAI LABI GARŠO!

Ja patika tev, noteikti patiks arī taviem draugiem. Padalies!

Pievienojies domubiedriem!