Kokosriekstu bumbiņas šokolādē

Kokosriekstu bumbiņas šokolādē

Sastāvdaļas:

  • Kokosriekstu skaidiņas - 300 g
  • Sviests - 80 g
  • Šokolade - 300 g
  • Saldais krējums - 200 ml
  • Cukurs - 80 g

Pagatavošana:

Katliņā liekam sviestu, cukuru, saldo krējumu. Uzsildām līdz viss izkūst. Pievienojam kokosriekstu skaidiņas, kārtīgī izmaisām, noņemam no uguns.

Ieliekam kādā formā šo masu, kurā ieklāts cepampapīrs. Pagaidam, lai atdziest un liekam uz 1 stundu ledusskapī.

Pēc stundas veidojam bumbiņas un liekam jau uz nakti ledusskapī, bet ja nevar sagaidīt, tad uz 3 stundām saldētavā.

Izkausējam šokolādi un katru bumbiņu iemērcējam šokolādē.

Liekam uz folija vai cepampapīra, lai šokolāde sacietē.

Ja patika tev, noteikti patiks arī taviem draugiem. Padalies!

Pievienojies domubiedriem!