Kāpostu kotletes ''2 dienas līdz algai'' , tik garšīgas, ka pat gaļu nevajag.

Kāpostu kotletes ''2 dienas līdz algai'' , tik garšīgas, ka pat gaļu nevajag.

Dzīvē gadās visādi...un kādreiz budžets ir iztērēts jau pirms nākamās algas, bet ģimene ir jābaro un obligāti jābūt garšīgam ēdienam. Tad nu cepam kāpostu kotletes, kas sanāk garšīgas, gaisīgas ar brūnu kraukšķīgu garoziņu.

Sastāvdaļas:

  • Kāposti - 200g
  • Kefīrs - 160g
  • Milti - 3 ēd. kar.
  • Ola - 1gb
  • Soda - 0.5 tējk.
  • Sāls
  • Pipari
  • Eļļa - cepšanai

Pagatavošana:

Kāpostus sakapā un kārtīgi saspaida ar rokām, pieber sāli. Pievieno olu un kefīru istabas temperatūrā, kārtīgi samaisa. Pieber miltus un atkal kārtīgi samaisa. Pieber sodu, samaisa. Uzkarsē pannu ar eļļu. Liek kotletītes ar karotes palīdzību un cep no abām pusēm brūnas. Pasniedz karstas ar krējumu.

Ja patika tev, noteikti patiks arī taviem draugiem. Padalies!

Pievienojies domubiedriem!