Grūbu risoto

Grūbu risoto

SASTĀVDAĻAS:

  • selerijas sakne;
  • 2 sīpoli;
  • pāris daiviņu ķiploku;
  • 1 ēdamkarote eļļas;
  • šķipsna piparu;
  • pētersīļi.
  • PAGATAVOŠANA:

    • Grūbas iemērc uz stundu (var arī uz visu nakti). Grūbas aplej ar ūdeni (2 daļas ūdens, 1 daļa grūbu) un vāra, kamēr pusgatavas. Sīpolus sasmalcina, ķiplokus sagriež.
    • Sīpolus un ķiplokus nedaudz apcep eļļā. Seleriju sagriež salmiņos. Pusgatavām grūbām pievieno apceptos sīpolus un ķilokus, vāra uz minimālas uguns līdz gatavībai.
    • Iespējams,ka vēl jāpielej nedaudz ūdens. Kad risoto gatavs, pievieno sāli, piparus, sakapātus pētersīļus.

Ja patika tev, noteikti patiks arī taviem draugiem. Padalies!

Pievienjies mūsu sekotājiem

Aizvērt