Četras lieliskas receptes pildītām olām. Lieliski noderēs Lieldienās

Četras lieliskas receptes pildītām olām. Lieliski noderēs Lieldienās

Ideāla uzkoda Lieldienu galdam – atklājiet četrus dažādus un garšīgus olu pildījumus perfektai maltītei un jūsu viesiem!

SASTĀVDAĻAS PIRMAJAM PILDĪJUMAM:

  • 4 olas
  • Divas ēdamkarotes majonēzes
  • Viena tējkarote citrona sulas
  • Karija pulveris
  • Kurkuma pulveris

SASTĀVDAĻAS OTRAJAM PILDĪJUMAM:

  • 4 olas
  • Viena ēdamkarote krēmsiera
  • Viena ēdamkarote jogurts
  • Viena ēdamkarote smalki sagriezti kūpināti laša gabaliņi
  • Sāls
  • Maltie pipari
  • Dilles
  • SASTĀVDAĻAS TREŠAJAM PILDĪJUMAM:

    • 4 olas
    • Divas ēdamkarotes krēmsiera
    • Viena ēdamkarote ļoti smalki sagriezti garšaugi (pēc izvēles, piemēram : pētersiļi u.c.)

    SASTĀVDAĻAS CETURTAJAM PILDĪJUMAM:

    • 4 olas
    • Divas ēdamkarotes krēmsiera
    • Viena ēdamkarote smalki sagriezta paprika
    • Sāls
    • Maltie pipari
    • Saldās paprikas pulveris (garšviela)

    PAGATAVOŠANA:

    • Olas novāra. Atdzesē tās.
    • Olas notīra (noloba), pārgriež gareniski uz pusēm.
    • Uzmanīgi izņemiet olu dzeltenumus, lieciet katru atsevišķā trauciņā un katru olas dzeltenumu samaisiet ar norādītajām sastavdaļām.
    • Gatavos pildījumus pildiet olas baltumos.
    • Sakārtojiet uz šķivja un izdekorējiet pēc izvēles.
    • Uzkodas ir gatavas pasniegšanai jūsu viesiem!

Ja patika tev, noteikti patiks arī taviem draugiem. Padalies!

Pievienojies domubiedriem!