Receptes
Četras lieliskas receptes pildītām olām. Lieliski noderēs Lieldienās
Ideāla uzkoda Lieldienu galdam – atklājiet četrus dažādus un garšīgus olu pildījumus perfektai maltītei un jūsu viesiem!
SASTĀVDAĻAS PIRMAJAM PILDĪJUMAM:
- 4 olas
- Divas ēdamkarotes majonēzes
- Viena tējkarote citrona sulas
- Karija pulveris
- Kurkuma pulveris
SASTĀVDAĻAS OTRAJAM PILDĪJUMAM:
- 4 olas
- Viena ēdamkarote krēmsiera
- Viena ēdamkarote jogurts
- Viena ēdamkarote smalki sagriezti kūpināti laša gabaliņi
- Sāls
- Maltie pipari
- Dilles
- 4 olas
- Divas ēdamkarotes krēmsiera
- Viena ēdamkarote ļoti smalki sagriezti garšaugi (pēc izvēles, piemēram : pētersiļi u.c.)
- 4 olas
- Divas ēdamkarotes krēmsiera
- Viena ēdamkarote smalki sagriezta paprika
- Sāls
- Maltie pipari
- Saldās paprikas pulveris (garšviela)
- Olas novāra. Atdzesē tās.
- Olas notīra (noloba), pārgriež gareniski uz pusēm.
- Uzmanīgi izņemiet olu dzeltenumus, lieciet katru atsevišķā trauciņā un katru olas dzeltenumu samaisiet ar norādītajām sastavdaļām.
- Gatavos pildījumus pildiet olas baltumos.
- Sakārtojiet uz šķivja un izdekorējiet pēc izvēles.
- Uzkodas ir gatavas pasniegšanai jūsu viesiem!