Receptes Burkānu - zirņu sautējums 19.08.2019 08:36 Lasīšanas laiks ~1 minūtes Dalīties Facebook Dalīties Draugiem.lv Dalīties Twitter Dalīties Pinterest SASTĀVDAĻAS: 1 glāze zirņu 2-3 burkāni 1 ēdamkarote kviešu miltu 1 tējkarote cukura 1 ēdamkarote sviesta sāls, dilles pēc garšas PAGATAVOŠANA: Burkānus ļoti smalki sagriež un sarīvē uz rīves, izvāra pusgatavus. Zirņus izvāra atsevišķi. Ieliek katlā zirņus un burkānus, ieber miltus, pieliek sviestu, sīki sagrieztas dilles, cukuru, sāli, aplej ar buljonu vai ūdeni un vāra, līdz gatavs. Ja patika tev, noteikti patiks arī taviem draugiem. Padalies! Dalīties Facebook Dalīties Draugiem.lv Dalīties Twitter Dalīties Pinterest Pievienojies domubiedriem! Apskaties arī šo Psihiskais zubrukums, jeb kā jūs apstrādā TV veikali Vingrinājumi uz krēsla, kas samazina tauku daudzumu pat tad, kad sēžat Kā izvilkt ērci? Mūžībā devies Latvijā ļoti mīlēts un zināms cilvēks Lūk, kā 24 stundu laikā varat ātri izārstēt iekaisušas mandeles Itāļu maize ar pildījumu