Receptes Burkānu - zirņu sautējums 19.08.2019 08:36 Lasīšanas laiks ~1 minūtes Dalīties Facebook Dalīties Draugiem.lv Dalīties Twitter Dalīties Pinterest SASTĀVDAĻAS: 1 glāze zirņu 2-3 burkāni 1 ēdamkarote kviešu miltu 1 tējkarote cukura 1 ēdamkarote sviesta sāls, dilles pēc garšas PAGATAVOŠANA: Burkānus ļoti smalki sagriež un sarīvē uz rīves, izvāra pusgatavus. Zirņus izvāra atsevišķi. Ieliek katlā zirņus un burkānus, ieber miltus, pieliek sviestu, sīki sagrieztas dilles, cukuru, sāli, aplej ar buljonu vai ūdeni un vāra, līdz gatavs. Ja patika tev, noteikti patiks arī taviem draugiem. Padalies! Dalīties Facebook Dalīties Draugiem.lv Dalīties Twitter Dalīties Pinterest Pievienojies domubiedriem! Apskaties arī šo ASV par to, ko Latvijā drīkst darīt nonāktu cietumā! Vai Tu uzskati, ka tas ir pareizi? Septiņas pazīmes, kuras norāda uz to, ka tu lieto pārāk daudz cukura. Organisms sūta signālus Izskanējusi informācija kādēļ mūžībā devās Satversmes aizsardzības biroja direktors Jānis Maizītis Ziedputekšņu un bišu maizes labās īpašības Biezpiena pīrāgs ar ogām 7 bagātākās Zodiaka zīmes 2022.gadā