Receptes Burkānu - zirņu sautējums 19.08.2019 08:36 Lasīšanas laiks ~1 minūtes Dalīties Facebook Dalīties Draugiem.lv Dalīties Twitter Dalīties Pinterest SASTĀVDAĻAS: 1 glāze zirņu 2-3 burkāni 1 ēdamkarote kviešu miltu 1 tējkarote cukura 1 ēdamkarote sviesta sāls, dilles pēc garšas PAGATAVOŠANA: Burkānus ļoti smalki sagriež un sarīvē uz rīves, izvāra pusgatavus. Zirņus izvāra atsevišķi. Ieliek katlā zirņus un burkānus, ieber miltus, pieliek sviestu, sīki sagrieztas dilles, cukuru, sāli, aplej ar buljonu vai ūdeni un vāra, līdz gatavs. Ja patika tev, noteikti patiks arī taviem draugiem. Padalies! Dalīties Facebook Dalīties Draugiem.lv Dalīties Twitter Dalīties Pinterest Pievienojies domubiedriem! Apskaties arī šo Katrs pirksts ir saistīts ar diviem orgāniem: japāņu ārstēšanas metode piecās minūtēs! Tikai piecas minūtes un jūs sajutīsiet atvieglojumu! Nolādētā dāvana! Pavasarīgi salāti ar redīsiem, olu un gurķiem Es esmu stipra, jo mani ir audzinājusi māte, kas man iemācīja nekad nepadoties Pasta ar boloņas mērci Joda režģis atbrīvos jūs no daudzām slimībām! Uzziniet par šo līniju dziedinošo spēku
Katrs pirksts ir saistīts ar diviem orgāniem: japāņu ārstēšanas metode piecās minūtēs! Tikai piecas minūtes un jūs sajutīsiet atvieglojumu!