Receptes Burkānu - zirņu sautējums 19.08.2019 08:36 Lasīšanas laiks ~1 minūtes Dalīties Facebook Dalīties Draugiem.lv Dalīties Twitter Dalīties Pinterest SASTĀVDAĻAS: 1 glāze zirņu 2-3 burkāni 1 ēdamkarote kviešu miltu 1 tējkarote cukura 1 ēdamkarote sviesta sāls, dilles pēc garšas PAGATAVOŠANA: Burkānus ļoti smalki sagriež un sarīvē uz rīves, izvāra pusgatavus. Zirņus izvāra atsevišķi. Ieliek katlā zirņus un burkānus, ieber miltus, pieliek sviestu, sīki sagrieztas dilles, cukuru, sāli, aplej ar buljonu vai ūdeni un vāra, līdz gatavs. Ja patika tev, noteikti patiks arī taviem draugiem. Padalies! Dalīties Facebook Dalīties Draugiem.lv Dalīties Twitter Dalīties Pinterest Pievienojies domubiedriem! Noderēs.lv Apskaties arī šo Marinēti tomāti ar bazilika lapiņām Torte ar banāniem un vārīto iebiezināto pienu Cūkgaļa tomātu mērcē Dzelteno plūmju ievārījums Profitroļi – ļoti vienkārši pagatavojami pīrādziņi 8 negaidīti veidi, kā izmantot banānu mizas