Receptes Burkānu - zirņu sautējums 19.08.2019 08:36 Lasīšanas laiks ~1 minūtes Dalīties Facebook Dalīties Draugiem.lv Dalīties Twitter Dalīties Pinterest SASTĀVDAĻAS: 1 glāze zirņu 2-3 burkāni 1 ēdamkarote kviešu miltu 1 tējkarote cukura 1 ēdamkarote sviesta sāls, dilles pēc garšas PAGATAVOŠANA: Burkānus ļoti smalki sagriež un sarīvē uz rīves, izvāra pusgatavus. Zirņus izvāra atsevišķi. Ieliek katlā zirņus un burkānus, ieber miltus, pieliek sviestu, sīki sagrieztas dilles, cukuru, sāli, aplej ar buljonu vai ūdeni un vāra, līdz gatavs. Ja patika tev, noteikti patiks arī taviem draugiem. Padalies! Dalīties Facebook Dalīties Draugiem.lv Dalīties Twitter Dalīties Pinterest Pievienojies domubiedriem! Apskaties arī šo Kā izmantot sīpolu un kartupeli, lai ļoti ātri ataudzētu garus un biezus matus 6 lietas, kas liks vīrietim tevī iemīlēties Vecumdienas kā laime, nevis mocības: 3 lieliskas Natālijas Behterevas rekomendācijas Sīpoli “Vīra sapnis – sievas murgs” – vīram patiks, sieva dabūs gatavot atkal un atkal. Kā kļūt bagātam bez īpašas piepūles Ja vēlies zaudēt svaru sakārto galvu un veic eksperimentu!