Auzu pārslu pankūkas ar biezpiena – ķiploku pildījumu

Auzu pārslu pankūkas ar biezpiena – ķiploku pildījumu

Plānās pankūkas ar zaļumu – biezpiena pildījumu ir labs paņēmiens kā sātīgi paēst, nenodarot kaitējumu savai figūrai.

SASTĀVDAĻAS:

  • auzu pārslas – 100 g
  • ola – 1 gab.
  • piens 0,5% - 2 ēdamkarotes
  • citrona sula – 1 tējkarote
  • soda – ½ tējkarote
  • sāls – naža gals
  • ūdens

PILDĪJUMAM:

  • vājpiena biezpiens – 120 g
  • zaļumi (pēc izvēles) – 20 g
  • ķiploks – 1 daiviņa

PAGATAVOŠANA:

  • Auzu pārslas samalt miltos. Sajaukt ar pienu, olu, sāli un dzeramo sodu, kas dzēsta ar citrona sulu.
  • Ja nepieciešams, pieliet siltu ūdeni.
  • Pankūkas cept uz pannas ar nepiedegošu virsmu, bez eļļas.
  • No vājpiena biezpiena, sakapātiem zaļumiem un ķiplokiem pagatavot pildījumu.
  • Likt pildījumu pankūkām pa vidu, satīt tās aploksnes, trijstūra vai caurulītes formā – pēc izvēles.
  • Pasniegt izrotātas ar diļļu zariņu, pārgrieztas uz pusēm.

LAI LABI GARŠO!

Ja patika tev, noteikti patiks arī taviem draugiem. Padalies!

Pievienojies domubiedriem!