Receptes
“Aukstā” adžika bez vārīšanas – ļoti svaigi un garšīgi!
Noteikti izmēģini! Īsta vitamīnu bumba!
SASTĀVDAĻAS:
- Tomāti – 4 kg
- Saldie pipari – 1,5 kg
- Asie pipari – 3 gab.
- Ķiploks – 200 gr.
- 9% etiķis – 200 ml
- Sāls – 2 ēdamkarotes
PAGATAVOŠANA:
- Tomātus un saldos piparus nomazgājam un nosusinām.
- Saldos piparus un asos piparus attīrām no kātiņiem, sēklas atstājam.
- Ķiploku notīrām.
- Visu samaļam gaļas mašīnā, pielejam etiķi, pieliekam sāli.
- Visu rūpīgi samaisām un atstājam uz stundu mierā.
- Pēc stundas vēlreiz samaisām un liekam tīrās, sausās burkās.
- Adžiku glabājam vēsā vietā.
LAI LABI GARŠO!