Vistu cepeškrāsnī, ko novērtēs izlepušais vīrs un bērni. Ļoti garšīgi

Vistu cepeškrāsnī, ko novērtēs izlepušais vīrs un bērni. Ļoti garšīgi

Vistas fileja šajā receptē ir pārsteidzoši sulīga. To sagatavo divos posmos, taču tas neaizņem daudz laika.

Pagatavošana:

1. Vistas krūtiņas fileju sagriežu šķēlēs. No abām pusēm apviļā ar sāli, melnajiem pipariemun paprikas maisījumu.

2. Tad fileju apviļā rīvmaizē.

3. Tālāk šķēlēs sagriež sīpolu un tomātus.

4. Augu eļļā apcep vistas fileju uz lielas uguns no abām pusēm līdz zeltaini brūnai pāris minūšu laikā.

5. Tad izklāj fileju uz cepešpannas un uzlik sīpolu gredzenus.

6. Tad sīpolam uzliek konservētu ananāsu gredzenus.

7. Tālāk uzliek tomātu šķēles uz filejas un pārkaisa fileju ar rīvētu sieru. Liekam vistu līdz 180 grādiem uzkarsētā cepeškrāsnī burtiski uz 10-12 minūtēm.

Sastāvdaļas:

  • Vistas fileja - 800 g
  • augu eļļa - 50 ml
  • Rīvmaize - 100 g
  • Sīpoli - 1-2 gab
  • Tomāts - 1 gab.
  • Siers - 150 g
  • Konservēti ananāsi - 1 bundža (gredzeni)
  • Sāls, paprika, pipari - pēc garšas

Ja patika tev, noteikti patiks arī taviem draugiem. Padalies!

Pievienojies domubiedriem!