Veiksmīga recepte kraukšķīgiem gurķiem ar sīpoliem: es vienmēr gatavoju daudz uzreiz

Ziemā sevi slavēju, ka esmu daudz pagatavojusi šos gurķus ar sīpoliem. Marinādei uz 1 litru ūdens: 1. Sagriežam gurķus.
2. Sagriežam sīpolus. 3. Katrā burkā ievieto dilles, 1 ķiploka daiviņu un melnos piparus.
4 . Tagad lieciet gurķu un sīpolu kārtas. 5. Gatavojam marinādi, uz 1 litru ūdens. Pievieno1 ēd.k. karotei sāli, 1.ēdk. cukurs, 2 ēd.k. ēdamkarotes etiķa 9% un 2 lauru lapas. Liekam uz uguns un uzvāra, no vārīšanās brīža vāra pusminūti. 6. Katrai burciņai pievieno 1 tējkaroti augu eļļas. 7. Gurķus ar sīpoliem pārlej ar karstu marinādi un uzliek vākus. 8. Katlā ieliekam dvieli un saliekat burkas ar vākiem. Katlā ielejiet siltu ūdeni līdz burku malām, uzlieciet uguni un sterilizējiet 10 minūtes no vārīšanās brīža. Pēc tam izņemam burkas un cieši aizgriežamvākus.Sastāvdaļas 2 burciņām pa 500 ml:
Pagatavošana: