Tie ir tik garšīgi, ka gatavoju gandrīz katru dienu! Neticami ātri un vienkārši! Garšo arī bērniem!

Tie ir tik garšīgi, ka gatavoju gandrīz katru dienu! Neticami ātri un vienkārši! Garšo arī bērniem!

Sastāvdaļas un pagatavošana:

6 vistas šķinķīši. Noņemiet ādiņu.

1 tējkarote sāls, 3 ēdamkarotes augu eļļas.

Sajauc 2 ēdamkarotes medus ar 100 ml silta ūdens.

Sasmalciniet 4 ķiploka daiviņas.

Cepiet vistas šķinķīšus augu eļļā līdz zeltaini brūnai no abām pusēm.

4 kartupeļi. Veiciet iegriezumus kartupeļos.

Pievienojiet 6 ķiploka daiviņas, 3 ēdamkarotes augu eļļas, 1 tējkaroti sāls, 1/2 tējkarotes melnos piparus, 1/2 tējkarotes sarkanās paprikas, 1/2 tējkarotes koriandra.

Izklājiet kartupeļus uz cepešpannas, kas izklāta ar cepampapīru.

Cep 180°C 60 minūtes.

Izkausē 20 g sviesta vai pievieno 2 ēdamkarotes augu eļļas.

Pievieno ķiplokus, medu ar ūdeni, 1/2 tējkarotes oregano, 1/2 tējkarotes ķimenes, šķipsniņu melno piparu.

Virsū liek vistas šķinķīti un apcep 2 minūtes no katras puses.

Ieeļļojiet cepšanas trauku ar augu eļļu.

Ielieciet vistas katlā.

Augšā ar mērci.

Cep 180°C 15-20 minūtes.

Sagriež 2 gurķus.

Sasmalcinātu pētersīli.

Sāls, 1 tējkarote ābolu sidra etiķa, 1 ēdamkarote olīveļļas.

Sagatavotus kartupeļus kārto uz šķīvja.

Apceptos ķiplokus sajauc ar 1 ēdamkaroti medus un šķipsniņu piparu.

Ar šo mērci apsmērē kartupeļus.

Gatavos vistas šķinkīšus liek uz šķīvja, pievieno kartupeļus un gurķu salātus.

Labu apetīti!

Ja patika tev, noteikti patiks arī taviem draugiem. Padalies!

Pievienojies domubiedriem!