Sulīgs cūkgaļas ļuļa – kebabs

Sulīgs cūkgaļas ļuļa – kebabs

SASTĀVDAĻAS:

  • cūkgaļas maltā gaļa – 1,5 kg
  • sīpoli – 300 g
  • augu eļļa – 3 ēdamkarotes
  • sāls – 1 ēdamkarote
  • koriandrs – ½ tējkarote
  • paprikas pulveris – 1 tējkarote
  • ķiploku pulveris – 1 tējkarote
  • kumīns – ¼ tējkarotes
  • malti melnie pipari – ½ tējkarote
  • pētersīļi

PAGATAVOŠANA:

Maltajai cūkgaļai pievienot sakapātus sīpolus, augu eļļu, sāli, garšvielas un sakapātus pētersīļus.

Gaļu rūpīgi mīcīt vismaz 10 minūtes un izsist ārā gaisu.

Ar gatavo masu aplipināt iesmus, lai veidotos 12 – 14 cm garas desiņas.

Cept uz karstām oglēm apmēram 10 minūtes.

Iesmus apgrozīt katras 30 sekundes.

LAI LABI GARŠO!

Ja patika tev, noteikti patiks arī taviem draugiem. Padalies!

Pievienojies domubiedriem!