Receptes
Sulīgs cūkgaļas ļuļa – kebabs
SASTĀVDAĻAS:
- cūkgaļas maltā gaļa – 1,5 kg
- sīpoli – 300 g
- augu eļļa – 3 ēdamkarotes
- sāls – 1 ēdamkarote
- koriandrs – ½ tējkarote
- paprikas pulveris – 1 tējkarote
- ķiploku pulveris – 1 tējkarote
- kumīns – ¼ tējkarotes
- malti melnie pipari – ½ tējkarote
- pētersīļi
PAGATAVOŠANA:
Maltajai cūkgaļai pievienot sakapātus sīpolus, augu eļļu, sāli, garšvielas un sakapātus pētersīļus.
Gaļu rūpīgi mīcīt vismaz 10 minūtes un izsist ārā gaisu.
Ar gatavo masu aplipināt iesmus, lai veidotos 12 – 14 cm garas desiņas.
Cept uz karstām oglēm apmēram 10 minūtes.
Iesmus apgrozīt katras 30 sekundes.
LAI LABI GARŠO!