Receptes
Sulīga vistiņa ar persikiem – izcils garšu savienojums
Vista ir produkts, kas ļoti bieži parādās uz mūsu galda. Tā nemaksā pārāk dārgi un pagatavošana neaizņem daudz laika.
Pie tam, vista skaitās diētisks produkts, un tas ir īpaši svarīgi tiem, kuri vēlas saglabāt slaidu figūru.
Šodien pastāstīsim jums kā pagatavot neticami garšīgu, sulīgu un aromātisku vistas krūtiņu ar diezgan neparastu un tajā pašā laikā vienkāršu pildījumu. Šis ēdiens noteikti nesabojās jūsu figūru bet dāvās sāta un apmierinājuma sajūtu. Jo pareizai ēšanai ir jābūt arī garšīgai!
SASTĀVDAĻAS:
- 4 vistas filejas
- 250 g konservētu persiku
- 100 – 150 g cietā siera
- 2 daiviņas ķiploka
- 2 - 3 ēdamkarotes liesa krējuma
- sāls, pipari, garšvielas – pēc garšas
- Gaļu attīri no plēvītēm. Ar nazi filejas sānā iegriez kabatiņu, kuru piepildi ar persika šķēlītēm. Ar trim šķēlītēm uz vienu fileju vajadzētu pietikt. No ārpuses gaļu ieberzē ar sāli, pipariem un savām iecienītākajām garšvielām.
- Uz smalkās rīves sarīvē sieru, pieliec krējumu un saspiestu ķiploku. Visu samaisi un liec pa virsu persikiem.
- Katru fileju saspraud ar koka irbulīšiem.
- Cepamo formu iesmērē ar eļļu un liec tajā pildītās filejas. Cep 180 grādos apmēram 40 minūtes.
- Pasniedz ar rīsiem vai dārzeņiem.
- Ieteikums: ja persiki ir sezonā, pamēģini vistu pildīt nevis ar konservētiem, bet ar svaigiem persikiem.
PAGATAVOŠANA:
LAI LABI GARŠO!