Rievotie kartupeļi. Ļoti garšīgi, ātri un vienkārši

Rievotie kartupeļi. Ļoti garšīgi, ātri un vienkārši

Noteikti izmēģiniet, nenožēlosiet!

PAGATAVOŠANA:

  • Izvēlaties vidējus, garenas formas kartupeļus. Nomizojiet tos.
  • Katru kartupeli gareniski iegriežat, bet ne līdz galam. Apbārstiet ar sāli.
  • Katrā iegriezuma vietā liekat bekona šķēlīti, tās var likt pamīšus ar sieru vai šampinjonu šķēlītēm.
  • Pa virsu uzbērt piparus, katru kartupeli ietīt folijā.
  • Ja ir vēlēšanās, folijā varat ielikt arī pa kādai ķiploka daiviņai.
  • Liekat cepeškrāsnī apmēram uz 40 minūtēm. Precīzu laiku nepateikšu, tas atkarīgs no kartupeļu lieluma.
  • Par kartupeļu gatavību jums ziņos neaprakstāmi gardā smarža no cepeškrāsns!

LAI LABI GARŠO!

Ja patika tev, noteikti patiks arī taviem draugiem. Padalies!

Pievienjies mūsu sekotājiem

Aizvērt