Receptes
Rievotie kartupeļi. Ļoti garšīgi, ātri un vienkārši
Noteikti izmēģiniet, nenožēlosiet!
Sastāvdaļas:
- Kartupeļi
- Bekons
- Siers
- Šampinjoni
- Garšvielas pēc garšas
PAGATAVOŠANA:
- Izvēlaties vidējus, garenas formas kartupeļus. Nomizojiet tos.
- Katru kartupeli gareniski iegriežat, bet ne līdz galam. Apbārstiet ar sāli.
- Katrā iegriezuma vietā liekat bekona šķēlīti, tās var likt pamīšus ar sieru vai šampinjonu šķēlītēm.
- Pa virsu uzbērt piparus, katru kartupeli ietīt folijā.
- Ja ir vēlēšanās, folijā varat ielikt arī pa kādai ķiploka daiviņai.
- Liekat cepeškrāsnī apmēram uz 40 minūtēm. Precīzu laiku nepateikšu, tas atkarīgs no kartupeļu lieluma.
- Par kartupeļu gatavību jums ziņos neaprakstāmi gardā smarža no cepeškrāsns!
LAI LABI GARŠO!