Receptes
Pieci diētisko lavašu pildījumi – garšīgi un mājīgi

Pildījums nr. 4
SASTĀVDAĻAS:
- Brūnie rīsi – 100 g
- Ola – 1 gab.
- Zaļumi
- Bezpiedevu jogurts
PAGATAVOŠANA:
- Rīsus novārām sālsūdenī. Olu cieti novārām, nomizojam un sakapājam.
- Sasmalcinām zaļumus.
- Visus produktus sajaucam, pieliekam jogurtu.
- Gatavo masu liekam maizītē, kuru esam izvēlējušies maltītei.
Pildījums nr. 5
SASTĀVDAĻAS:
- Svaigs gurķis – 1 gab.
- Burkāns – 1 gab.
- Kūpināts šķiņķis – 100 g
- Zaļumi
- Bezpiedevu jogurts
PAGATAVOŠANA:
- Burkānu nomizojam un sarīvējam.
- Sarīvējam arī gurķi. Gaļu sagriežam salmiņos.
- Zaļumus sasmalcinām, sajaucam ar jogurtu.
- Uz maizītes liekam šķiņķi, gurķi un burkānu. Pa virsu liekam jogurtu ar zaļumiem.
- Lūk, tādi pildījumi palīdzēs jums padarīt treknu, veselībai kaitīgu ēdienu par vērtīgu, veselīgu un apetīti rosinošu maltīti.
LAI LABI GARŠO!