Karameļu krēms – ideāls pildījums jebkurai tortei vai kūkām.

Karameļu krēms – ideāls pildījums jebkurai tortei vai kūkām.

Gatavojam universālu karameļu pildījumu tortēm vai kūkām. Šis oriģinālais krējuma pildījums jums noteikti patiks! Visiem, kuri vēlas izmēģināt kaut ko oriģinālu! Ļoti garšīgi un viegli pagatavojami!

SASTĀVDAĻAS:

  • 300 g cukura
  • 600 ml trekna piena
  • 4 ēdamkarotes miltu
  • 4 olas
  • Sāls

PAGATAVOŠANA:

  • Katliņā izkausējiet 150 g cukura, kuram pievienotas 2 – 3 ēdamkarotes ūdens. Šo sīrupu nepārtraukti maisot, karsējam, līdz tas kļūs brūns.
  • Pievienojiet atlikušo cukuru un pakāpeniski pielejam pienu.
  • Samaisiet miltus ar dažām ēdamkarotēm piena un pievienojiet masai. Turiet uz uguns tik ilgi, līdz masa sāk vārīties. Visu laiku maisiet, lai masa nepiedegtu.
  • Atsevišķi saputojiet olas ar sāli un pakāpeniski pielejiet karameļu masai. Turiet uz uguns līdz uzvārās, un veidojas viendabīgs krēms.

LAI LABI GARŠO!

Ja patika tev, noteikti patiks arī taviem draugiem. Padalies!

Pievienojies domubiedriem!