Marinēti kāposti ar bietēm un ķiplokiem! Lieliska piedeva pie gaļas

Marinēti kāposti ar bietēm un ķiplokiem! Lieliska piedeva pie gaļas

Sastāvdaļas:

  • 900 g kāpostu
  • 1 biete
  • 1 ābols
  • 6 daiviņas ķiploki
  • 120 ml ābolu etiķa
  • 3 ēd.k. cukura
  • 2 ēd.k. sāls
  • lauru lapa
  • 6 piparu graudiņi
  • 700 ml ūdens

Pagatavošana:

Pagatavo marinādi: katliņā ielej ūdeni un pievieno cukuru, sāli, lauru lapu un piparus. Marinādi uzvāra un pievieno ābolu etiķi.

Smalki sagriež ķiploku, nomizo ābolu, izņem sēklas un smalki sagriež. Sarīvē bietes uz korejiešu burkānu rīves. Sagriez kāpostus vidējos kubiņos.

Liek dārzeņus litra burkā. Pirmais slānis ir kāposti, tad ķiploki, bietes un āboli.

Pārlej visu ar marinādi. Aizver vākus un nogaidi vismaz 12 stundas.

Ja patika tev, noteikti patiks arī taviem draugiem. Padalies!

Pievienojies domubiedriem!