Krāsnī cepta vistas krūtiņa

Krāsnī cepta vistas krūtiņa

Sastāvdaļas:

  • Vistas fileja 2 gab.
  • Krējums 100 g
  • Sāls pēc garšas
  • Paprika 2 gab.
  • Sinepes 100 g
  • Melnie maltie pipari pēc garšas

Pagatavošana:

Vistas krūtiņu nomazgājiet un noņemiet ādu. Nosusiniet un katrā krūtiņas pusītē izdariet dziļus diagonālus griezienus ap 2 cm attālumā vienu no otras.

Nomazgājiet un attīriet papriku, sagrieziet to garos salmiņos. Pēc tam šos paprikas gabaliņus ievietojiet iegrieztajās vietās gaļā.

Sajauciet sinepes ar krējumu, pievienojiet sāli un piparus. Vistas krūtiņu ievietojiet cepamajā formā, kas iepriekš ieziesta ar eļļu, un pārklājiet krūtiņu ar sagatavoto mērci.

Uzkarsējiet cepeškrāsni līdz 200 grādiem un ielieciet tajā vistu. Formas virspusi pārklājiet ar foliju uz 20-30 minūtēm, pēc tam foliju noņemiet. Kopumā vistas cepšanas laikam jābūt 40-45 minūtes, citādi to var pāržāvēt.

Ja patika tev, noteikti patiks arī taviem draugiem. Padalies!

Pievienojies domubiedriem!