Kotletes kažokā

Kotletes kažokā

Sastāvdaļas:

  • Tītara maltā gaļa 1 kg
  • Baltmaize 0,5 gab.
  • Piens 120 ml
  • Melnie maltie pipari pēc garšas
  • Sviests 50 g
  • Augu eļļa 2 ēd.kar.
  • Olas 2 gab.
  • Majonēze 2 ēd.kar.
  • Sāls pēc garšas
  • Cietais siers 250 g
  • Tomāti 2 gab.

Pagatavošana:

Baltmaizi izmērcējiet pienā, tad samīciet un sajauciet ar malto gaļu.

Pievienojiet gaļai olas, majonēzi, piparus un sāli.

50 g cietā siera un sviestu sagrieziet nelielos klucīšos.

Malto gaļu sadaliet 10-12 daļās, izveidojiet no tām plāceņus, kuriem pa vidu ielieciet pa gabaliņam siera un sviesta. Malas saspiediet un izveidojiet kotleti.

Apcepiet kotletes augu eļļā pa 2 minūtēm no katras puses, nenovedot līdz gatavībai.

Salieciet kotletes cepešpannā, turpat ielejiet eļļu no pannas, variet pievienot nedaudz ūdens.

Uz kotletēm salieciet plānas tomātu šķēlītes.

Uzberiet atlikušo sieru, pēc vēlēšanās var uzlikt majonēzi.

Ielieciet cepešpannu uzkarsētā līdz 190 grādiem cepeškrāsnī uz 30 minūtēm.

Gatavs!

Ja patika tev, noteikti patiks arī taviem draugiem. Padalies!

Pievienojies domubiedriem!