Kāpostu lapas ar siera pildījumu. Kaut ko tādu vēl nebūsiet baudījuši!

Kāpostu lapas ar siera pildījumu. Kaut ko tādu vēl nebūsiet baudījuši!

Kraukšķoša garoziņa, maigs kāposts un izkusis siers – lielisks savienojums! Kāpostu lapas ar siera pildījumu izdodas ļoti garšīgas un sātīgas.

SASTĀVDAĻAS:

  • baltais galviņkāposts – 800 g
  • olas – 2 gab.
  • kviešu milti – 100 g
  • cietais siers – 500 g
  • saldais krējums – 100 ml
  • rīvmaize – 100 g
  • sāls - pēc garšas
  • malti melnie pipari – pēc garšas

PAGATAVOŠANA:

  • Kāpostam izgriežat kacenu un nedaudz novāriet to sālsūdenī.
  • Sagatavojiet kāpostu lapas, izgriežot tām cietās šķiedras.
  • Katrā kāpostu lapā ietiniet sieru, kas sagriezts gabaliņos. Veidojiet nelielas aploksnītes.
  • Samaisiet olas, saldo krējumu, sāli un piparus – saputojiet tos ar dakšiņu. Katru aploksnīti vispirms iemērciet miltos, tad olu – krējuma maisījumā un tad rīvmaizē.
  • Cepiet uz pannas, uz vidējas uguns, zeltainas no abām pusēm.
  • Pasniedziet ar kādu aso mērci vai skābo krējumu.

LAI LABI GARŠO!

Ja patika tev, noteikti patiks arī taviem draugiem. Padalies!

Pievienojies domubiedriem!