Kabači korejiešu gaumē. Gatavojam ziemai!

Kabači korejiešu gaumē. Gatavojam ziemai!

Šī uzkoda noteikti rotās jebkuru svētku vai pusdienu galdu. Īpaši jau aukstajos ziemas mēnešos!

SASTĀVDAĻAS:

  • 2,5 kg kabaču
  • 0,5 kg burkānu
  • 0,5 kg sīpolu
  • 2 galviņas ķiploku
  • 150 g 9% etiķa un augu eļļas
  • 2 ēdamkarotes (ar kaudzi) sāls
  • 6 ēdamkarotes cukura
  • 1 – 2 paciņas ar korejiešu burkānu garšvielu

PAGATAVOŠANA:

  • Sasmalcinām sīpolus, ķiplokus, burkānus. Kabačus sagriežam kubiņos.
  • Visu samaisām un atstājam uz 2 stundām, ik pa laikam apmaisot.
  • Liekam burkās, sterilizējam 0,5 l burkas – 15 minūtes, 1 litra burkas – 20 minūtes.

LAI LABI GARŠO!

Ja patika tev, noteikti patiks arī taviem draugiem. Padalies!

Pievienjies mūsu sekotājiem

Aizvērt