Receptes
Kabači korejiešu gaumē. Gatavojam ziemai!

Šī uzkoda noteikti rotās jebkuru svētku vai pusdienu galdu. Īpaši jau aukstajos ziemas mēnešos!
SASTĀVDAĻAS:
- 2,5 kg kabaču
- 0,5 kg burkānu
- 0,5 kg sīpolu
- 2 galviņas ķiploku
- 150 g 9% etiķa un augu eļļas
- 2 ēdamkarotes (ar kaudzi) sāls
- 6 ēdamkarotes cukura
- 1 – 2 paciņas ar korejiešu burkānu garšvielu
PAGATAVOŠANA:
- Sasmalcinām sīpolus, ķiplokus, burkānus. Kabačus sagriežam kubiņos.
- Visu samaisām un atstājam uz 2 stundām, ik pa laikam apmaisot.
- Liekam burkās, sterilizējam 0,5 l burkas – 15 minūtes, 1 litra burkas – 20 minūtes.
LAI LABI GARŠO!