Izmēģināju un uzreiz iemīlējos: labākā kotlešu recepte, ko man iemācīja pavārs no Turcijas

Izmēģināju un uzreiz iemīlējos: labākā kotlešu recepte, ko man iemācīja pavārs no Turcijas

Sastāvdaļas:

  • Maltā vistas gaļa - 600 gr.
  • Biezpiens - 250 gr.
  • Burkāns - 1 gab.
  • Sīpols - 1 gab.
  • Sāls - pēc garšas.
  • Malti melnie pipari - pēc garšas.
  • Paprika - 1/2 tējk
  • Garšvielas vistas gaļai - 1/2 tējk
  • Žāvēti ķiploki - 1/2 tējk

Pagatavošana:

Uz pannas apcepam sagrieztu sīpolu un sarīvētos burkānus.

Ieliekam malto gaļu bļodā un pievienojam gaļai biezpienu.

Kad sīpoli un burkāns apbrūnināti, tad tos pievieno gaļas masai.

Tad pievienojam visas garšvielas. Tad visu masu samaisam.

Tad no iegūtās masas uztaisam iegarenas kotletes un liekam uz cepešpannas.

Cepam kotletes cepeškrāsnī 200 grādu temperatūrā. 30 minūtes.

Ja patika tev, noteikti patiks arī taviem draugiem. Padalies!

Pievienojies domubiedriem!