Gards deserts, ko pagatavosi ātrā laikā. Garšo visiem. Bērniem ļoti garšo

Gards deserts, ko pagatavosi ātrā laikā. Garšo visiem. Bērniem ļoti garšo

Sastāvdaļas:

  • 550 ml piena
  • 35 grami cukura
  • 7 grami želatīna
  • 5 mandarīni
  • Silikona formas izmērs 18×7×6 cm
  • šokolādes pārklājums
  • 550 ml piena
  • 90 grami cukura
  • 7 grami želatīna
  • 15 grami kakao pulvera
  • 140 grami tumšās šokolādes
  • pannas izmērs 20x9x7 cm

Pagatavošana:

Pienu ielej katliņā.

Pieber 35 g cukura.

Pievieno 7g želatīna.

Liek uz plīts un maisa līdz piens sāk vārīties un noņem no plīts.

Kad piens atdzisis, ar kausa palīdzību pilda fomā (ielej 3 kausiņus).

Katliņu ar atlikušo pienu ievieto augstā ūdens peldē.

Mandarīnus nomizo un sāniski ievieto formā, kuru sākām pildīt ar pienu.

Atlikušo piena maisījumu, lēnām pārlejam pāri mandarīniem (mandarīniem vajag būt visiem pāklātiem ar maisījumu).

Novieto vēsā vielā, lai sastingst.

Katliņā ielej pienu.

90g cukura.

Pievieno želatīnu un kakao pulveri.

Visu samaisa, lai veidojās vienmērīgs šķidrums.

Liek uz plīts vārīties, bet nepārtraukti maisa.

Kad piens sakarsis, ieber sasmalcinātu tumšo šokolādi.

Maisot vāra, līdz šķidrums sabiezē. Ņem nost no plīts.

Sagatavotā formā ielej divus kausiņus šokolādes krēma. Ļauj atdzist un sastingt.

Uzmanīgi no formas izņemam sastingušo balto masu un ieliekam šokolādes formā.

Ar kausa palīdzību pārlejam atlikušo šokolādes masu.

Liek ledusskapī uz 1h.

Kad viss ir atdzisis un sastindzis, ņemam laukā no ledusskapja.

Uz atbilstoša šķīvja uzmanīgi izņemam un uzliekam gatavo desertu.

Griežam ar asu nazi vienādās škēlēs.

Ja patika tev, noteikti patiks arī taviem draugiem. Padalies!

Pievienojies domubiedriem!