Brīnumgarda torte bez cepšanas: grezns deserts, kas neaizņems daudz laika!

Brīnumgarda torte bez cepšanas: grezns deserts, kas neaizņems daudz laika!

Šis vienkāršais un neticami gardais deserts garšos visiem jūsu ģimenes locekļiem! Palutiniet savus mīļos ar mājās gatavotu torti, kura pat nav jācep!

SASTĀVDAĻAS:

  • 300 g cepumu
  • 500 ml piena
  • 200 g saldā krējuma
  • Sausais maisījums pudiņam

GLAZŪRAI NEPEICIEŠAMĀS SASTĀVDAĻAS:

  • 3 ēdamkarotes kakao
  • 4 ēdamkarotes pūdercukura
  • 50 g sviesta
  • 3 ēdamkarotes piena
  • Vaniļas esence

PAGATAVOŠANA:

  • Taisnstūrveida formas dibenā rūpīgi izliekam cepumu kārtu. Sajaucam pienu ar sauso pudiņa maisījumu un saldo krējumu un atstājam uz 5 minūtēm.
  • Pusi šī maisījuma uzlejam cepumiem, tad liekam nākamo cepumu kārtu un atkal uzlejam maisījumu. Liekam vēl vienu cepumu kārtu.
  • Glazūras pagatavošanai sviestu izkausējam uz lēnas uguns, pievienojam pienu, kakao, vaniļas esenci un pūdercukuru.
  • Glazūras maisījumu pastāvīgi maisam, līdz veidojas viendabīga masa. Noņemam no uguns, ļaujam atdzist un pārlejam cepumu tortei.
  • Liekam torti ledusskapī uz 5 – 6 stundām. Gatavo desertu var griezt gabaliņos un pasniegt ar karstu aromātisku tēju. Ja nevēlaties gatavot glazūru, gabaliņus var apbārstīt ar sasmalcinātiem cepumiem.
  • Vēlam jums labu apetīti un daudz kulināru piedzīvojumu!

Ja patika tev, noteikti patiks arī taviem draugiem. Padalies!

Pievienojies domubiedriem!